top of page

Produkter

Klinikken bruker MÖ cosmeceuticals i behandlinger og for salg.

Har også essensielle oljer fra SkinId for salg og

solprodukter fra Glo Skin beauty.

MÖ Produktene

MÖ Scandinavian skincare system sitt mål er å gi eksepsjonelle produkter som skaper virkelige resultater via en omfattende medisinsk kolleksjon som tilbys til det profesjonelle og forbrukermarkedet. MÖ Cosmeceuticals jobber målrettet med huden på et molekylært nivå som øker cellefornyelsesprosessen.

MÖ Scandinavian Cosmeceuticals er parabenfri, naturlig og organisk, og vegansk sertifisert, uten noen form for animalske tilsetninger. De inneholder noen av de mest aktive ingrediensene på markedet som: antioxidanter, stamceller, peptider, mineraler og vitaminer. Produktene er ikke testet på dyr.

2

SkinId produktene

Produkt av Rejuvi AS -- en norsk liten familiebedrift innen hud og kroppsbehandlinger med base i Oslo og Haramsøy. Produktproduksjonen gjøres for hånd i små kvantum på Haramsøy, en vakker perle uti havgapet på Veskysten.

Våre oljeleverandører erklærer at oljene er ment til kosmetisk bruk EU-forordninger (EC) nr. 1223/200 Oljene inneholder IKKE parabener, konserveringsmidler, fargestoffer eller UV-filtre. Oljene er kaldpresset, uten noe form for tilsetningsstoffer. Vegansk Ikke testet på dyr TSE/ BSE erklæring, inneholder ikke dioxin. Non GMO erklæring. Glutenfri, Melaminfri, i nneholder ikke nanomaterialer, Non CITES - er produsert fullstendig av råmaterialer, hvorav ingen er oppført på vedleggene til konvensjonen om internasjonal handel med truede arter av vill fauna og flora.

3

Glo skin beauty produktene

Beskytter mot solskader og aldrende, miljømessige hudstressfaktorer med denne vektløse, usynlige finishen, oljefrie antioksidanter og hyaluronsyre-infundert bredspektret solkrem med SPF 30-40 eller 50 solprodukter både med og uten farge.

72782878_762775917502873_2039912777572679680_o.jpg
bottom of page