top of page

Plasma Arc oppstrammende behandling

MÖ Plasma Arc gir en ikke kirurgisk, tryggere, hurtigere og mer effektiv måte å løfte og stramme huden blant annet på øyelokk og hals. Den er også veldig egnet for mange andre hudproblemer og områder med løs hud eller strekkmerker.

 

Teknikken bruker en liten metallnål som ioniserer atmosfærisk gass til å produsere et plasma flash på hudens overflate. Denne elektriske arc strammer umiddelbart opp huden hurtig, effektivt og med minimal smerte.Behandlingen gir gode resultater uten skalpell, sting eller bandasjer.

Det er noen dager nedetid da man kan hovne opp særlig ved behandling rund øyene. Man får skorper(prikker) som faller av i løpet av 5-7 dager. Det er greit med et par dager fri fra jobb.

 

Hvor lenge varer resultatet: MÖ Plasma Arc behandling gir et varig resultat som synes i flere år på grunn av at huden som behandles blir borte. Aldringen stopper ikke så det er derfor viktig å behandle huden sin godt slik at resultatet kan vare lengst mulig.Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger for å få et best resultat.

Det vanlige er 1-3 behandlinger med 10-12 uker i mellom, men dette er veldig individuelt.

Prosedyren tar omtrent 1,5-2  timer inkludert tid med bedøvelseskrem.Tid før prikkene er borte normalt 5-7 dager.

bottom of page