MÖ Laser

 MÖ Laser - Picosecond Nd Jag 532nm & 1064nm for blant annet

Tatoveringsfjerning  

Med den nyeste generasjon MÖ laser fjernes tatoveringer fra alle hudtyper ved å fragmentere pigmentet. MÖ Laser konverterer laser energi til forsiktig trykk for å lage nytt kollagen ved å klemme cellene og aktivere den naturlige cellen uten å forbrenne eller skade huden.
Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs da størrelse, farge, dybde og alder på tatoveringen spiller en rolle.

Pris fra 1000,- Ta kontakt for eget program og pristilbud.

MÖ spektrum SHR (super hair removal) bruker ny teknologi for å varme forsiktig opp hårsekkene, det er smertefritt og uten bivirkninger, enkelte klienter har sammenlignet det med lett varm massasje. Under prosedyren er håndstykket hele tiden i bevegelse over huden.Alle hudtyper kan behandles uavhengig om den har farge av solen.Metoden gjør at også lyse hår kan behandles, men disse kan trenge flere behandlinger for å få ønsket resultat.Antall behandlinger er individuell da det kun er hår i anagen vekstfase som påvirkes. Normalt trengs det mellom 5-8 behandlinger med 3-4 ukers intervall.

Pris fra: 700,- Ta kontakt for eget program og pristilbud.

IMG_0843.png

Hollywood peel

Behandling med carbonmaske og laser:Denne smertefrie behandlingen minsker porer, fine linjer, demper pigmentasjoner(om ønskelig) og gir en fin glød i huden umiddelbart etter behandlingen.Når behandlingen starter får du en carbonmaske på huden, laseren vil da fungerer ved å fjerne masken med laser energi. Laseren varmer opp huden forsiktig og du vil kjenne som en strikk på huden. Det kan sammenlignes med exfoliering og maske i ett. En behandling varer omtrent i 45 minutter (du vil få en rens først) og du kan gå rett tilbake til jobb/skole.

Pris 1400,-

MÖ Spektrum
For Hårfjerning, rosacea, acne, pigment mm.