top of page

Diamantslip

Microdermabration

Behandler:

  • Porer, fine linjer/rynker, gusten livløs hud, arr, strekkmerker.

Skaper en deilig følelse av renhet ved at det øverste hudlaget av døde hudceller fjernes. Denne behandlingen er smertefri og gir en umiddelbar boost og farge. Du kan gå rett tilbake til jobb. Kombineres gjerne med maske eller dermaneedeling med serum for ekstra effekt. Er også inkludert i MÖ signaturbehandlinger.

Plasma Arc

Plasmapen-planoplas.png

MÖ Plasma Arc gir en ikke kirurgisk, tryggere, hurtigere og mer effektiv måte å løfte og stramme huden blant annet på øyelokk og hals. Den er også veldig egnet for mange andre hudproblemer og områder med løs hud eller strekkmerker.Teknikken bruker en liten metallnål som ioniserer atmosfærisk gass til å produsere et plasma flash på hudens overflate. Denne elektriske arc strammer umiddelbart opp huden hurtig, effektivt og med minimal smerte.Behandlingen gir gode resultater uten skalpell, sting eller bandasjer.

Det er noen dager nedetid da man kan hovne opp særlig ved behandling rund øyene. Man får skorper(prikker) som faller av i løpet av 5-7 dager. Det er greit med et par dager fri fra jobb.Hvor lenge varer resultatet:MÖ Plasma Arc behandling gir et varig resultat som synes i flere år på grunn av at huden som behandles blir borte. Aldringen stopper ikke så det er derfor viktig å behandle huden sin godt slik at resultatet kan vare lengst mulig.Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger for å få et best resultat.

Det vanlige er 1-3 behandlinger med 10-12 uker i mellom, men dette er veldig individuelt.

Prosedyren tar omtrent 1,5-2  timer inkludert tid med bedøvelseskrem.Tid før prikkene er borte normalt 5-7 dager.

Photodynamic Therapy (PDT)

MÖ Lysbehandling for blant annet:*Øke sirkulasjonen*Stimulere muskeltonen*Dempe acneutbrudd*Roe inflamasjoner

 MÖ systemet er Marianne Olavesen – Stabb sin egendesignede nå 4. generasjon Photodynamiske Terapi system. Systemet bruker topp moderne fiber optikk som avgir intense monokromatiske synlig bølgelengde lys på huden uten noe infrarødt lys eller varme.

Lyset er ”kaldt”siden all termisk stråling er filtrert ut.

MÖ systemet er perfekt sammen med dermale fillere eller hudboostere. Den brukes også til å behandle arr, acne og fine linjer. MÖ systemet virker fra innsiden og ut ved å stimulere naturlig celledeling og repareringsprosessen. Den gir behandlinger som er effektive, langvarige og er helt smertefri.

 

"Without light, there is no life. MÖ System treatments include the life-giving qualities of light".

Marianne Olavesen-Stabb, designer of the MÖ® System.

DermaPen/Dermaneedeling

Forbedrer hudfargen

Forbedrer elastisitet

Behandler rynker og pigmentasjoner

MÖ DermaPen bruker automatisk nano-needling(nanometer biologi) og hud needling teknologi. Det er konseptet med naturlig heling, en prosess som øker produksjon av kollagen med lite skader på huden. Nålene lager mikrohuller i huden for at serum og eventuelt PRP kan trenge ned.

I tillegg til mikronåler bruker MÖ DermaPen LED terapi også kalt photobiomodulation. Det er bevist effektivt for mange ulike problemer som:

Pigmenteringer, Anti age, Akne arr, Kirurgiske og traumatiske arr, Fine linjer, også rundt øyne og munn

Strekkmerker, Reduserer store porer, Forebygge hårtap, Gir ny og glødende hudoverflate

Best effekt får man etter en serie på omtrent 5 behandlinger med 4-6 uker mellom.

Behandlingen tar omtrent 30-60 minutter.

Behandling med TVR

Fjerner/forbedrer

– Sprukne kapillærer
– Spindelvevsårer
– Stilkvorter
– Campbell de Morgan spots (kirsebærflekker)
– Pigmentflekker/ aldersflekker
– Milier
– Dermatose Papulose nigra
– Føflekker ( må ha legeerklæring på at de kan fjernes)

TVR systemet behandler spindelvevsårer og hudtagger med en velkjent/ trygg og utprøvd metode kalt termo koagulasjon. Den benytter høyfrekvent energistrøm som ved presis teknikk koagulerer overfladiske ufullkommenheter, minimerer dem eller fjerner dem helt.

Metoden er relativt smertefri og etterlater ingen merker. Man kan gå tilbake til jobb/skole umiddelbart etter behandling. En behandling tar fra 15-30 minutter og man må regne med flere behandlinger for å få et best mulig resultat. Alle hudtyper kan få denne behandlingen.

En kan med fordel kombinere denne behandlingen med PDT for et enda bedre umiddelbart resultat.

bottom of page